Revista TV Mania a organizat, marti seara, la Teatrul Bulandra, a saptea editie a Premiilor TV Mania. In urma voturilor trimise de cititori, s-au desemnat castigatorii celor zece sectiuni.

Simona Patruleasa a fost preferata publicului la categoria 'Cea mai sexy vedeta', iar Mircea Radu a obtinut, pentru a cincea oara, distinctia pentru cel mai sexy star tv. 'Trasniti din NATO', de la Prima TV, si-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun serial romanesc. Premiul pentru cel mai bun comentator sportiv a fost obtinut de Radu Naum.

Turcescu, bun la talk-show

Vedeta Robert Turcescu a luat premiul pentru cel mai bun realizator de talk-show. Cea mai buna emisiune de divertisment a iesit, in urma voturilor cititorilor, 'Cronica Carcotasilor', iar la sectiunea 'reality-show' a castigat 'Tradati in dragoste'. Maruta a fost considerat cel mai bun transfer, PRO TV a 'luat caimacul' la categoria stiri, 'Dansez pentru tine' a fost desemnata cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti, iar Premiul Cristian Topescu i-a fost acordat comentatorului Costi Pruna.

Mircea Radu, ales cel mai sexy star tv, a fost felicitat de Adriana Bahmuteanu

Robert Turcescu, cel mai bun realizator de talk-show, a primit premiul de la un clovn

Marius Florea Vizante a fost amfitrionul serii

Vedetele Kanal D Gabriela Cristea si Ilinca Vandici au venit impreuna la gala

Libertatea