Un alcoolic care a părăsit această lume după ce a făcut clismă cu lichior a câştigat Premiul Darwin 2007. Premiile Darwin îi comemorează pe cei care au îmbunătăţit patrimoniul genetic al omenirii prin autoînlăturarea accidentală din rândurile ei.

Câştigătorul, un texan de 58 de ani, nu putea consuma alcool pe calea normală, întrucât avea probleme medicale la gât. Prin urmare, el s-a gândit să încerce să se îmbete “bând” pe partea cealaltă. Clisma cu 1,5 litri de lichior i-a asigurat instant un loc în Paradisul Beţivilor.

Câştigătorii la categoria Double Darwin au fost doi americani căsătoriţi din South Caroline, ambii în vârstă de 21 de ani, găsiţi dezbrăcaţi şi morţi pe stradă. Iniţial, poliţiştii n-au ştiut cauza morţii, până când au găsit două seturi de haine pe acoperişul unei clădiri din apropiere… în formă de piramidă.

Anchetatorii au stabilit că cei doi îndrăgostiţi au vrut să facă dragoste pe acoperişul clădirii însă nu au luat în calcul gradul mare de înclinare al acestuia, astfel că au alunecat şi s-au zdrobit de caldarâm. Printre cei care au primit menţiuni speciale s-au aflat:

- Un german care s-a electrocutat când a încercat să scape de cârtiţe băgând fire electrice în pământ şi conectându-le apoi la o sursă de curent de mare putere.
- Un american care a fost strivit după ce a încercat să demonteze un hambar. El a dat drumul drujbei sale şi a început să taie la baza hambarului, cauzând prăbuşirea întregii structuri.
- Un alt american care a vrut să arate prietenilor că poate să stea pe linia de cale ferată până în ultima clipă, înainte de a fi lovit de tren. Din nefericire pentru el a câştigat trenul…
- Un pasionat de computere care a murit după ce şi-a condus maşina şi a lucrat la laptop în acelaşi timp.

Click