Dupa transferul simpaticilor Razvan si Dani la Antena 1, National TV nu a ramas in pana nici de idei, nici de prezentatori. Astfel ca, senzuala blonda Andreea Spataru, fosta partenera de emisiune a lui Razvan si Dani, il va avea coprezentator pe Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project.

Tudor se poate mandri si el cu o experienta destul de mare in media. Cantaretul a lucrat timp de 12 ani la numeroase posturi de radio din Brasov. Matinalul, care se va numi "E dimiNeata, natiune!", va avea lansarea in 29 ianuarie, intr-un decor iesit din tipare. In fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 9.00 si 11.00, Tudor si Andreea vor imparti platoul de filmare - un "apartament" stilizat, ultramodern. Problemele care vor aparea vor fi cele obisnuite pentru un cuplu: cine are intaietate la baie, cine face cafeaua dimineata, cine detine telecomanda sau ai cui prieteni fac mai multa galagie. Emisiunea va avea, ca si in trecut, invitati care mai de care mai interesanti, de la vedete pana la oameni obisnuiti, dar care au ceva special de spus sau prezentat.

Andreea si-a marit bustul

SCHIMBARE Odata cu revenirea emisiunii "E dimiNeata, natiune!", fostul iepuras Playboy Andreea Spataru s-a gandit sa aduca niste imbunatatiri fizicului sau. Mai exact, prezentatoarea si-a facut operatie de marire a sanilor, cu atat mai mult cu cat doreste sa pozeze nud pentru o revista importanta de pe piata romaneasca.

Compact