Potrivit cotidianului elvetian Blick, Mariah Carey si Jennifer Lopez, doua dive de calibru ale muzicii pop internationale, vor sa inregistreze o melodie impreuna. Mariah Carey a reactionat insa vehement dupa ce a auzit aceste zvonuri si a precizat: 'As prefera sa cant impreuna cu un porc. Un astfel de duet nu va avea loc niciodata.'

Cele doua celebritati se afla in relatii tensionate din 2001. Pe atunci se zvonea ca Jennifer Lopez s-ar fi 'inspirat' din muzica lui Carey pentru albumul ei intitulat 'J Lo'. Intr-un interviu acordat unei televiziuni din Germania la scurt timp dupa scandalul legat de presupusul plagiat al lui Jennifer, Mariah Carey a fost intrebata cu cine ar dori sa cante in duet. Ea a fost foarte deschisa pentru o colaborare cu Beyonce Knowles si a felicitat-o pentru talentul si frumusetea ei, dar cand a venit vorba de Jennifer Lopez a mentionat ca nu a auzit inca de aceasta cantareata.

Razboiul divelor s-a reaprins dupa ce recent Mariah a aflat ca Lopez doarme 8 ore in fiecare noapte. 'Daca si eu as avea parte de luxul ca altii sa imi compuna melodiile si eu sa le cant, si eu mi-as permite 8 ore de somn pe noapte', a declarat diva, binecunoscuta pentru melodia ei 'Hero'. Pana atunci insa, Mariah prefera sa cante cu un porc pe scena decat sa faca un duet cu J. Lo.

Libertatea