Britney Spears a mai primit o lovitură, de data asta din partea justiţiei americane care i-a suspendat temporar dreptul de a-şi vedea cei doi copii. Un judecător a apreciat că vedeta poate fi un pericol pentru cei doi băieţi după ce cântăreaţa i-a sechestrat săptămâna trecută în locuinţă. Informaţii furnizate de familia starului au indicat că după acest episod vedeta ar fi încercat să se sinucidă.


Conform unor informaţii furnizate presei de un prieten de familie, fostul soţ al vedetei, Kevin Federline, s-ar fi temut că Britney ar fi vrut să-i ucidă pe cei doi copii ai fostului cuplu, Sean Preston şi Jayden James.

Vedeta s-ar fi baricadat în casă împreună cu cei doi copii şi ar fi avut asupra ei un pistol Beretta, primit cadou chiar de la fostul soţ.

Săptămânalul britanic News of the World dezvăluia că în momentul intervenţiei poliţiei, Britney consumase OxyContin, un medicament care dă o puternică dependenţă.

Mai mult, pe fondul consumului unui cocktail de medicamente, ar fi încercat să negocieze cu fostul soţ să le permită copiilor să rămână cu ea pentru 100 de milioane de dolari. După intervenţia poliţiei, vedeta a fost internată la un spital din Los Angeles, la secţia de psihiatrie. Conform News of the World, vineri ar fi fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a-i administra sedative.

Vedeta a creat haos urlând “Vreau să mă sinucid! Vreau să mor!”. “Se comporta ca un posedat. Parcă era o scenă din filmul Exorcistul. A fost nevoie de două asistente pentru a o imobiliza şi pentru ca doctorii să-i poată administra sedativele”, a declarat o sursă din spital.

Cu toate acestea, medicii au decis să o externeze, dar nu înainte ca Britney Spears să ceară pe un ton ridicat să fie lăsată să plece şi să îşi smulgă perfuziile prin care îi erau administrate calmante. Tatăl vedetei, Jamie, un fost alcoolic şi fost antrenor de sport, a fost de acord să-şi externeze fiica şi să continue tratamentul în particular.

Click