Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cel mai sexy bodyguard a fost ucis

Fotomodelul Anna Loginova (29 de ani), cea mai renumita femeie-bodyguard si model din Rusia, a fost omorata la Moscova de un barbat care, co...

Fotomodelul Anna Loginova (29 de ani), cea mai renumita femeie-bodyguard si model din Rusia, a fost omorata la Moscova de un barbat care, conform politiei, a vrut sa ii fure masina, un Porsche Cayenne.

L-a pazit si pe Roman Abramovici

Tanara, care a demonstrat ca manuieste feminitatea la fel de bine ca o arma, a fost chemata in repetate randuri pentru a asigura paza unor oameni politici si miliardari rusi, printre care s-a numarat si Roman Abramovici. Datorita succesului pe care il avea, Anna isi deschisese si o agentie pentru bodyguarzi-femei.

Intr-un interviu dat cu cateva zile inainte de a muri, Loginova a declarat ca 'o femeie poate oferi o protectie mai sigura decat orice bodyguard-barbat'. Din pacate, frumoasa rusoaica a dat gres cand a venit vorba de protectia personala. Potrivit anchetatorilor, Anna intrase intr-o parcare, cand a fost acostata de un tanar care a tras-o afara din automobil si s-a urcat la volan cu intentia de a-l fura. Tanara s-a agatat de portiera masinii, ea fiind tarata cativa metri. Loginova s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral din cauza caruia a murit.

Libertatea

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS