Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cristina Cioran, prima varianta pentru inlocuirea Dianei Munteanu

Plecarea fotbalistului Claudiu Niculescu la echipa germana Duisburg a avut un ecou puternic in redactia Antenei 1, chiar daca acesta a negat...

Plecarea fotbalistului Claudiu Niculescu la echipa germana Duisburg a avut un ecou puternic in redactia Antenei 1, chiar daca acesta a negat in primul moment plecarea. Disperati ca acest contract ii va vaduvi de contributia ei la showului "Conferinta de presa" de la Antena 2 (Diana Munteanu, in calitate de sotie a atacantului, il va urma pe acesta la noua echipa), producatorii emisiunii au ridicat problema in cadrul unei sedinte. Se pare ca in urma acestei intalniri s-a decis gasirea, in regim de urgenta, a unei inlocuitoare, care sa corespunda postului si care sa fie dispusa sa preia carma emisunii de la prima strigare.

Potrivit surselor din Antena, initial s-a incercat cooptarea unui nume din afara trustului insa cautarile ar fi durat foarte mult. Asadar, cea mai viabila varianta s-a demonstrat a fi in curtea lor. Dupa schimbarea emisiunii matinale de la Antena 1, Cristina Cioran a ramas pe bara in asteptarea unui nou format. Blonda, incisiva, chiar mai incisiva decat actuala prezentatoarea a "Conferintei de presa", fosta colega a lui Capatos a ocupat locul intai pe lista potentialelor inlocuitoare ale Dianei Munteanu, vedeta cu cele mai mari sanse de a primi un format deja consacrat. Asadar, bosii de la Antena si-au acoperit spatele pentru cazul in care doamna Niculescu i-ar prezenta, pe nepusa masa, demisia.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS