Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Daniel Radcliffe a petrecut cu două blonde. Doar e major...

Vârsta majoratului înseamnă pentru tineri perioada tuturor posibilităţilor. La 18 ani distracţiile sunt în floare, prieteniile se leagă foar...

Vârsta majoratului înseamnă pentru tineri perioada tuturor posibilităţilor. La 18 ani distracţiile sunt în floare, prieteniile se leagă foarte repede şi ai impresia că lumea e a ta. Ceva asemănător trăieşte şi Daniel Radcliffe, care pe lângă faptul că e celebru şi bogat, a început să simtă gustul petrecerilor nocturne. Starul din „Harry Potter”, care i-a cucerit pe cei mici, dar şi pe cei mari cu rolul micuţului vrăjitor, nu mai este un copil. Prospăt ajuns major, Daniel are un singur cuvânt în cap: party.

Actorul s-a bucurat de o noapte pe cinste în clubul „Crazy Larry”, din Chelsea. Acolo vedeta a lăsat în jur de 500 de lire sterline şi a dansat până în zori. „A plătit pentru şampanie şi bere şi le-a spus ospătarilor că achită el şi nota de plată a amicilor săi”, au declarat surse.

Sarea şi piperul au venit din partea a două blonde, care nu l-au cruţat pe Radcliffe întreaga noapte. „A petrecut pe ringul de dans, alături de două fete blonde, slăbuţe şi foarte vorbăreţe, care probabil erau impresionate să aibă de-a face cu un VIP. El i-a spus DJ-ului să-i pună melodiile preferate”, au adăugat sursele.

Deşi este vânat de multe tinere frumoase, actorul este neoficial cuplat cu Laura O'Toole, în vârstă de 22 de ani. Până acum, Daniel nu a confirmat relaţia. Să fie oare pentru că vrea să-şi facă de cap din când în când?

Antena 3

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS