Vârsta majoratului înseamnă pentru tineri perioada tuturor posibilităţilor. La 18 ani distracţiile sunt în floare, prieteniile se leagă foarte repede şi ai impresia că lumea e a ta. Ceva asemănător trăieşte şi Daniel Radcliffe, care pe lângă faptul că e celebru şi bogat, a început să simtă gustul petrecerilor nocturne. Starul din „Harry Potter”, care i-a cucerit pe cei mici, dar şi pe cei mari cu rolul micuţului vrăjitor, nu mai este un copil. Prospăt ajuns major, Daniel are un singur cuvânt în cap: party.

Actorul s-a bucurat de o noapte pe cinste în clubul „Crazy Larry”, din Chelsea. Acolo vedeta a lăsat în jur de 500 de lire sterline şi a dansat până în zori. „A plătit pentru şampanie şi bere şi le-a spus ospătarilor că achită el şi nota de plată a amicilor săi”, au declarat surse.

Sarea şi piperul au venit din partea a două blonde, care nu l-au cruţat pe Radcliffe întreaga noapte. „A petrecut pe ringul de dans, alături de două fete blonde, slăbuţe şi foarte vorbăreţe, care probabil erau impresionate să aibă de-a face cu un VIP. El i-a spus DJ-ului să-i pună melodiile preferate”, au adăugat sursele.

Deşi este vânat de multe tinere frumoase, actorul este neoficial cuplat cu Laura O'Toole, în vârstă de 22 de ani. Până acum, Daniel nu a confirmat relaţia. Să fie oare pentru că vrea să-şi facă de cap din când în când?

Antena 3