Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Diana Munteanu se mută cu Claudiu Niculescu în Germania

Prezentatoarea emisiunii “Conferinţa de presă” de la Antena 2 îl va însoţi pe soţul ei, Claudiu Niculescu, în Germania. Diana nu doreşte să ...

Prezentatoarea emisiunii “Conferinţa de presă” de la Antena 2 îl va însoţi pe soţul ei, Claudiu Niculescu, în Germania. Diana nu doreşte să renunţe la cariera în televi-ziune, din România, astfel că va reveni la formatul iniţial, cu o singură emisiune pe săptămână.

Diana Munteanu va urma exemplul colegei sale de la Antenă, Adelina Elisei, care s-a mutat cu soţul său în străinătate, dar îşi continuă cariera în televi-ziune în România.

Recent transferat la echipa Duisburg, din Germania, Claudiu a şi plecat pentru a semna contractul, în valoare de 300.000 de euro pe an, de aproape trei ori mai mult faţă de cât primea de la Dinamo. Pusă în faţa acestei situaţii relativ neaşteptate, Diana a luat decizia de a se muta acolo, alături de partenerul său de viaţă.

Însă ea nu vrea să renunţe la cariera din România, astfel încât va face naveta Duisburg-Bucureşti. “Nu am luat încă o decizie definitivă. Eu îmi doresc să revin la formatul iniţial al emisiunii, cu o singură ediţie pe săptămână. Sper că va fi posibil”, a declarat prezentatoarea, ieri, înainte de filmarea emisiunii “Conferinţa de presă”.

O hotărâre definitivă în ceea ce priveşte cariera Dianei urmează să fie luată zilele următoare. Şi, pentru că nu poate sta prea mult timp departe de soţul său, Diana va zbura spre Germania chiar în această seară.

Click

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS