Deşi a stat o perioadă în umbră la capitolul declaraţii incendiare, de la o vreme Stacy Ann Ferguson, alias Fergie, a început să prindă gustul dezvăluirilor picante. Proaspăt logodită cu Josh Duhamel, cântăreaţa este pe zi ce trece mai nerăbdătoare să ne arunce câte o „bombă” din relaţia ei de cuplu. Ultima dată când am auzit de năzdrăvăniile americancei a fost în momentul în care a declarat că face striptease prin web cam pentru partenerul ei, când se află la depărtare unul de celălalt.

Cum atmosefra între cei doi îndrăgostiţi este încinsă chiar şi la distanţă, ei bine când sunt unul lângă altul, încep să iasă scântei. Protagonista hit-ului „Big Girls Don't Cry” a ţinut să precizeze că se consideră dependentă de sex. Cu iubitul ei, desigur! „Sunt o persoană foarte pasională, în intimitate. Această latură a personalităţii mele este câteodată vizibilă şi pe scenă”, a mărturisit solista.

Îi place să se exprime în pat, adoră să facă mişcări senzuale la cântări, dar Fergie a subliniat că nu trebuie să tragem concluzii pripite. Blonda a ţinut să precizeze că este profund îndrăgostită de Duhamel şi nu ar putea niciodată să calce strâmb.

Antena 3