Mugur Mihaescu, actorul care l-a interpretat ani la rand pe Garcea, incearca sa se lanseze si in cariera de producator de film. El a realizat de curand un serial de televiziune intitulat '17' si intentioneaza sa-l prezinte telespectatorilor in prima parte a acestui an. Serialul poate fi inclus in categoria drama, iar Mugur nu va juca nici o secventa in el.

Mugur nu va juca in el

Noua realizare in televiziune a lui Mugur Mihaescu de la Vacanta Mare e o drama, iar el apare nu in calitate de actor, asa cum ne-a obisnuit, ci de producator. Caci serialul de televiziune '17', pe care firma actorului il are in lista de prezentare, este 100% proiectul sau. Filmul, din care s-a turnat deja episodul pilot in cateva licee bucurestene (prima serie urmand sa aiba fix 12 episoade), prezinta situatia unei liceene care ajunge mult prea repede vedeta a muzicii in societatea romaneasca autohtona. In incercarea disperata de a intelege lumea in care traieste, fata se impiedica de droguri, violenta, depresii, situatii de criza etc. 'Se va numi "17", pentru ca este o varsta pe care o consider periculoasa. Cea mai periculoasa, am trait-o si eu. Este varsta la care poti strica tot echilibrul vietii', marturiseste vedeta trupei Vacanta Mare. Filmul, realizat de casa de productie cinematografica 'Muro', reprezinta rodul unei investitii private semnificative, sustine Mugur.

Deocamdata '17' este in oferta firmei sus-amintite, nefiind incheiat nici un contract cu vreun post de televiziune pentru difuzarea filmului. Mugur preconizeaza ca episodul pilot va putea fi vazut in prima parte a acestui an.