Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Heath Ledger a fost gasit mort in apartamentul sau...

Heath Ledger, talentatul actor in vasrta de 28 de ani, care a interpretat numeroase roluri princiupale, a fost gasit mort intr-un apartament...

Heath Ledger, talentatul actor in vasrta de 28 de ani, care a interpretat numeroase roluri princiupale, a fost gasit mort intr-un apartament din Manhatan cu fata in jos la baza patului cu o reteta de somnifere in apropiere, spune politia.

Nu au existat dovezi evdiente ca actorul ar fi vrut sa se sinucida. Actorul avea o intalnire pentru un masaj intr-un aparatament SoHo, care se presupune ca era proprietatea actorului din Brokeback Mountain, terapeutul si ingrijitoarea i-au gasit trupul gol in jurul orei 15:30. Au incercat sa il resusciteze, dar acesta era deja mort.

"Aveam mari sperante pentru el", spune Mel Gibson, care a interpretat rolul tatalui sau razbunator in filmul "Patriotul". "Luase o mica pauza si sa isi piarda viata in asa fel e o adevarata tragedie".

2 comentarii

  1. NU-MI VINE SA CRED..F TRIST..UN ACTOR TALENTAT SI ATAT DE TANAR:((

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o veste foarte trista. Nu-mi vine sa cred. Sunt pur si simplu socata. Era unul dintre actorii mei preferati si va fi in continuare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS