Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

La politie din cauza lui Lazarov

Oana Zavoranu a fost surprinsa cu cateva zile in urma de catre paparazzii ziarului Libertatea in vizita la politie. Vedeta de televiziune a ...


Oana Zavoranu a fost surprinsa cu cateva zile in urma de catre paparazzii ziarului Libertatea in vizita la politie. Vedeta de televiziune a ajuns la ora pranzului in fata Sectiei 2 din Capitala, a intrat aici si a stat aproximativ doua ore.

Ii cere daune de 2.000.000 $

Oana a dat o declaratie cu privire la procesul de calomnie pe care i l-a intentat Valeriu Lazarov, la sfarsitul anului trecut. Producatorul emisiunii 'Surprize, surprize' i-a cerut vedetei daune de doua milioane de dolari, acuzand-o pe Oana ca l-a calomniat intr-o emisiune la Dan Diaconescu, aducand prin afirmatiile ei grave prejudicii asupra imaginii sale de om de televiziune. Si pentru ca procesul se judeca pe penal, Oana a fost chemata la sectia de politie sa dea o declaratie. Scandalul dintre cei doi a inceput acum un an, cand Oana trebuia sa filmeze pentru o telenovela care urma sa fie difuzata la Romantica si care trebuia sa fie produsa de Valeriu Lazarov. Acesta, dupa ce a incasat un avans de 300.000 de euro de la Romantica, a plecat la Madrid. Vazand ca proiectul nu demareaza, Oana a reziliat contractul, povestind intreaga tarasenie la emisiunea lui Dan Diaconescu. In urma acestei aparitii, Lazarov a chemat-o in instanta pe Oana, acuzand-o ca l-a calomniat.

Libertatea

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS