Studenta in anul III la Facultatea de Regie, Mihaela Radulescu isi dezvolta tot mai mult aceasta pasiune. Pe viitor, ea ar putea regiza noi videoclipuri ale artistilor autohtoni. Irina Nicolae si formatia Bere Gratis sunt acum in atentia vedetei.

Intrebata ce artist sau ce trupa a mai solicitat-o sa ii regizeze videoclipurile, Mihaela Radulescu ne-a raspuns scurt si la obiect: 'Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A., care-si va lansa curand un album si care m-a cucerit cu felul frumos in care a evoluat. Si as mai face, din proprie initiativa, un videoclip pentru piesa "In brate", pe care o tot ascult de cateva zile. E de pe cel mai recent album al trupei Bere Gratis, "Revolutie de catifea". E un album extrem de sensibil si sper sa nu-l ratati', a mai adaugat ea.

Pe langa televiziune si regie, Mihaela e pasionata si de fotografie. Prezentatoarea 'Duminicii in familie' are multe poze realizate de ea in calatoriile pe care le-a facut pana acum, asa ca nu exclude ideea pregatirii unui album cu cateva dintre acestea

Libertatea