Starul din „Prison Break“ crede ca celebritatea de care se bucura in prezent i se trage de la aparitia sa in videoclipul divei pop Mariah Carey.

„Mariah este un simbol international. Cele doua zile pe care le-am petrecut muncind la videoclipul ei au facut mai mult pentru cariera mea decit tot ceea ce facusem eu inainte de «Prison Break». M-am bucurat de o expunere enorma si-i sint recunoscator pentru oportunitate“, declara recent Wentworth Miller (foto), actorul principal din „Prison Break“, serialul adus in exclusivitate pe DVD de ziarul Cotidianul.

In 2005, Mariah Carey „i-a intins o mina“ lui Miller, pe-atunci doar un actor de mina a doua, si i-a dat sansa sa apara in videoclipul piesei „We belong together“. Wenty, asa cum este astazi alintat de milioanele de fani, are rolul tinarului chipes care fura mireasa din fata altarului si o convinge sa fuga cu el in lume. Clipul a fost un succes la vremea lui, iar Miller este convins ca expunerea de care a avut astfel parte i-a convins pe producatorii serialului „Prison Break“ sa-l distribuie in rolul lui Michael Scofield.

Imaginea irezistibila si interpretarea personajului din show-ul produs de Fox i-au adus actorului de 35 de ani consacrarea internationala. Cu toate acestea, actorul se declara deranjat de noua eticheta de sex-simbol. „E destul de ciudata toata povestea asta cu sex-simbolul. Arat la fel de 10-15 ani. Ochii mei nu au devenit dintr-o data mai verzi“, spune plin de modestie Miller, tot mai prezent in topurile care aduna frumusetile de la Hollywood. In ciuda modestiei sale, actorul se bucura de notorietate chiar si in rindul colegelor de breasla. In urma cu doi ani, el a cucerit-o pe Jennifer Love Hewitt, impreuna cu care a filmat un episod din show-ul „Ghost Whisperer“. Actrita s-a declarat atrasa de Miller, despre care spunea ca e genul de gentleman de moda veche, un fel de Clark Gable. „Mi-ar fi placut sa-l sarut. E una dintre acele persoane cu care as fi vrut sa joc frecvent. Wentworth este foarte talentat si foarte frumos.“

DVD-ul 6 din Colectia „Prison Break“, care contine episoadele 13 si 14, se va distribui vinerea viitoare, 1 februarie, impreuna cu editia de weekend a ziarului Cotidianul si vor costa impreuna 12,9 lei.

Cotidianul