Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

MTV, rusine

Desi se vrea un post pentru tineri, care uneori se lauda ca face si educatie, MTV-ul ne serveste luni sau marti seara o emisiune pe cat de p...

Desi se vrea un post pentru tineri, care uneori se lauda ca face si educatie, MTV-ul ne serveste luni sau marti seara o emisiune pe cat de penibila pe atat de revoltatoare. Marca MTV UK, The Strutter, are ca subiect un descreierat, care nu face decat sa stea pe un scaun, cu tigara in gura si sa foloseasca cuvinte gen : "cock", "sucker", "Mother fucker", "slut", "idiot" si abrevieri, cu o frecventa inimaginabila de cel putin de cateva ori in 30 de secunde. Cu trabucul in gura, in ultima emisiune, domnul cu pricina, spunea ce vroia el si se leaga de cine i se nazarea lui sa o faca. Saptamana asta de exemplu, acesta i-a facut cu ou si cu otet pe cei 5 tineri care candva au format formatia FIVE. Daca nu iti place ceva, asta nu inseamna ca ai dreptul sa vi la tv si sa zici "afonul asta... uite-l si pe asta cu fata de poponar". Tot el "simula" o bataie in studio al unui tip, pe care il lovea in repetate randuri cu piciorul in fata.

Pe scurt, un tembel, cu apucaturi de golan de cartier si cu un limbaj extrem de colorat, s-a gandit ca e funny sa vina la MTV si sa faca emisiune. O fi democratie in zilele astea, si se difuzeaza ea la MTV de la miezul noptii, dar o asemenea productie nu are ce cauta la un post de televiziune. Se cunoaste de altfel faptul ca si desenele animat South Park, care continea si el expresii licentioase , a fost decimat la vremea lui de CNA iar difuzarea interzisa.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS