Dupa succesul inregistrat de megaconcursul "Dansez pentru tine" in patru sezoane consecutiv, producatorii show-ului au decis organizarea unei noi editii. Doar ca, de data aceasta, regulile vor fi cu totul si cu totul altele. Pentru a aduce un plus de efervescenta competitiei, "Dansez pentru tine" va avea in ring cele mai populare perechi din editiile trecute. Mai mult, concursul va avea un alt plan de atac. Daca pana acum in fiecare vineri era eliminata cate o pereche, din 7 martie, toti concurentii vor ajunge in marea finala.
Departajarea se va face in functie de punctajul acumulat pe parcursul competitiei. Inedit este faptul ca in ring va intra o parte din vedetele care stiu deja ce inseamna sapte saptamani de antrenamente draconice. Potrivit unor surse din echipa de productie, printre cei care au acceptat provocarea de a "lupta" din nou in pasi de dans se numara Andreea Balan, Cristina Rus si Smiley.
Daca ultimii doi revin dupa o editie nationala, iubita lui Keo intra in ring ca detinatoare a premiului doi in Mexic, avand experienta unei etape autohtone si a uneia internationale.
Se pare ca acesta a fost si motivul pentru care multi dintre cei aflati pe lista de propuneri, constienti ca nu au parteneri competitivi, au declinat invitatia de a participa la "Dansez pentru tine". Printre numele vehiculate ca favorite pentru startul din 7 martie sunt si cel al Laurei Cosoi, al Deliei Matache si al lui Alex. Cert este ca, in momentul de fata, mai sunt multe detalii de pus la punct.

Cancan