Plecati de la National TV, Razvan Simion si Dani Otil vor fi gazdele unei noi emisiuni matinale, la postul din Baneasa.

Cafeaua si covrigul, iasca si amnarul, Razvan si Dani sunt aceiasi doi prezentatori simpatici, care anul trecut iti aduceau pe micile ecrane cel mai dinamic matinal din televiziunea romaneasca. La acea vreme, apareau pe National TV, in emisiunea "Dimineata cu Razvan si Dani". Acum, insa, cuplul de matinali trazniti pregateste o emisiune similara, care va incepe in primele zile ale lunii februarie, de aceasta data la Antena 1! "Dupa negocieri, discutii si tratative, am ajuns la un consens, iar acum, baietii care jucau foarte bine fotbal in Liga B au promovat in prima liga. Jucam la fel, nu ne-am schimbat nici ghetele, nici hainele si suntem aceiasi. La Antena 1 vom face exact ceea ce am facut si pana acum, cu usoare imbunatatiri si un pic mai multa logistica", a precizat Dani Otil, proaspat reintors dintr-o vacanta petrecuta in Austria.
Chiar daca emisiunea matinala va fi subtil schimbata, ca si format, fata de cea de la National TV, pentru cei doi prezentatori va fi o reala provocare sa intruneasca asteptarile de rating ale Antenei 1. "Oamenii din National cred ca au simtit in sufletul lor ca le pleaca copilul la facultate", a spus Razvan Simion, insistand asupra faptului ca, desi negocierile cu Antena 1 incepusera la finalul lunii noiembrie, contractul cu National TV ii obliga sa ia o pauza de cateva luni de pe micile ecrane.

Matinal online
Chiar daca Razvan si Dani nu vor incerca sa dea cafeaua-n foc la Antena 1, vom vedea cateva noutati notabile in noua lor emisiune matinala. Lucruri care tin mai mult de decoruri, grafica, sunet si chiar co-prezentatori. "Veti vedea mai multe materiale din strada, foarte putin difuzate la matinale si in emisiunile de stiri. De exemplu, ce fel de muzica asculta bucurestenii blocati in trafic. Sau altceva de gen!", a spus Dani.

TVmania