Dupa aproape un an de la lansarea in Romania, Kanal D continua politica de investitii in programe, anuntand, pentru anul acesta, o serie de productii de divertisment in premiera, filme si seriale de top si emisiuni informative.

GRILA - "Lost Room" (n.a vi-l recomand), productie din 2006, se va difuza, incepand din 30 ianuarie, de la 22.45. Peter Krause (cunoscutul actor din "Sub pamant SRL") interpreteaza personajul unui detectiv, care, printr-un joc al destinului, intra intr-o lume aflata la limita dintre real si fantastic. De asemenea, serialul "Sase destine" va fi prezent in Romania prin intermediul postului Kanal D, in fiecare joi, incepand cu 31 ianuarie, de la orele 22.45.

Serialul reda povestea a sase newyorkezi diferiti, care traiesc viata fara sa realizeze impactul pe care il au unul asupra celuilalt.

O alta productie care se va difuza la Kanal D este "Kyle XY" (n.a vi-l recomand cu placere), fiind serialul cu cea mai mare audienta in prime time din istoria postului ABC Family. In plus, postul pregateste lansarea unor show-uri realizate dupa formate internationale, printre care "Magic Taxi", "Deal or no deal" (n.a A fost si la Prima), "Wheels of Misfortune", "Stars of Romania" si "Dancing on ice".

Compact