“Nu pot să o las să îşi distrugă viaţa! Are o carieră şi tot viitorul înainte şi, de aceea, o să cresc eu copilul pe care îl va naşte”, au fost primele cuvinte ale mamei surorilor Spears, Lynne. Ea a declarat că nu vrea să o scape de sub control pe cea de a doua fiică, informează revista “Star”.

După ce a făcut pu-blic faptul că a rămas însărcinată, la vârsta de doar 16 ani, Jamie Lynn, sora mai mică a cîntăreţei Britney Spears, a recunoscut că nu poate creşte singură copilul. Ea a fost părăsită şi de tatăl copilului, şi el aflat la o vârstă la fel de fragedă.

Jamie Lynn este una din eroinele principale ale unui show de televiziune pentru tineri şi acest contract este unul foarte important pentru ea. De aceea, Jamie a apelat la mama ei pentru a-i creşte copilul.

“Este prea mică să înţeleagă implicaţiile pe care le presupune viaţa de mamă. Este încă o copilă şi vrea să meargă la petreceri, să se distreze şi să-şi vadă de viaţa ei. Nu poate avea pe cap responsabilităţile de mamă la 17 ani”, a declarat Lynne Spears, mama surorilor. Conform revistei “Star”, atât Jamie cât şi Britney sunt rezultatul unor ani îndelungaţi de cursuri de muzică şi teatru, fiind date la şcoală de părinţi de la o vârstă foarte fragedă.

Click