Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Teo a debutat la Prima TV

Teo si-a inceput duminica seria emisiunilor de la Prima TV. A avut mari emotii, dar prietenii i-au fost aproape si au ajutat-o sa treaca cu ...


Teo si-a inceput duminica seria emisiunilor de la Prima TV. A avut mari emotii, dar prietenii i-au fost aproape si au ajutat-o sa treaca cu bine peste ele.

Astfel, in prima editie a show-ului 'Teo Live' i-au fost alaturi vedetei formatia Proconsul, Delia si Matteo, trupa Impact, formatia 3rei Sud- Est si Serban Huidu, care i-au adus cu totii daruri de 'casa noua'. 'La Prima am fost primita extraordinar de bine', spune Teo. 'Huidu cand a auzit ca sunt in negocieri, mi-a dat un telefon si mi-a spus: "Daca nu vii la noi, te blestem. Suntem niste oameni misto, deschisi, veseli, exact ce-ti trebuie tie", asa ca m-am gandit si am zis hai s-o facem. Ne-am intalnit si in 20 de minute am batut palma', a mai continuat ea.

Invinsa la audienta de Mihaela Radulescu

Revenita duminica pe micul ecran, Teo s-a situat pe locul al doilea in clasamentul ratingurilor, in timp ce emisiunea difuzata in reluare, 'Duminica in familie', prezentata de Mihaela Radulescu, la Antena 1, s-a aflat pe primul loc si a avut in jur de 440.000 de telespectatori din intreg mediul urban.

Libertatea

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS