Vedeta revine cu un show la Prima TV. 2008 readuce si serialele „Anatomia lui Grey” si „Lost”.




Primele luni ale lui 2008 o readuc pe micul ecran pe Teo, care va prezenta emisiunea de divertisment „Teo Live” la Prima TV. O serie de alte emisiuni si seriale, care au fost difuzate anul trecut la TV, precum „Lost” si „Anatomia lui Grey”, reintra pe TV la Prima, respectiv TVR 1.

Promovare agresiva

Emisiunea lui Teo de la Prima TV debuteaza pe 21 ianuarie, la ora 16.30. De luni pana vineri, Teo va prezenta un format asemanator cu cele realizate la Pro TV si Romantica, dar va contine cateva rubrici in plus, programul avand un pronuntat caracter social. Astfel, Teo va intervieva vedete si politicieni si se va implica in campanii caritabile.

Duminica, 20 ianuarie, Prima TV va difuza editia speciala, care va introduce telespectatorul in „noua lume” a lui Teo. Vedeta spera sa revina in atentia publicului dupa experimentul „Romantica”.

Spre deosebire de promovarea modesta de care a avut parte la Romantica, Prima a demarat campania „Gaseste-o pe Teo” intre 1 si 20 ianuarie, care cuprinde promouri de emisiune, un concurs prin care primul telespectator care suna la un anumit numar de telefon si raspunde corect la intrebarea „Cand revine Teo pe micul ecran?” castiga 100 de euro si momente speciale inserate in programe, prin care Teo anunta periodic data revenirii sale.

Emisiuni noi la Antena 1

Matinalul prezentat de Razvan Simion si Daniel Otil, care au parasit postul National TV la sfarsitul anului trecut pentru a pasi in curtea Antenei 1, va debuta la finele acestei luni, ocupand tronsonul orar 8.00-10.00. La aceeasi ora, numai TVR 1 are „Telematinal”, celelalte posturi difuzand seriale sau stiri. Cei doi prezentatori sunt acum in vacanta, fiind asteptati pentru a pune la punct ultimele detalii.

Antena 1 se pregateste de lansarea a cel putin inca doua programe: o emisiune de divertisment de tip concurs, „Cultura moderna”, la sfarsitul lui ianuarie, si o emisiune de noapte de tipul „Late night show”, prezentata de Dan Capatos, in februarie.

Postul public va difuza in a doua parte a anului seria a treia din „Anatomia lui Grey”. TVR a cumparat drepturile de difuzare a primelor doua serii si le-a transmis pe parcursul anului trecut, serialul bucurandu-se de succes. Cu toate acestea, TVR a oprit difuzarea serialului din lipsa de fonduri.

„Lost” intra, din vara, in grila Prima TV. Pana atunci, AXN va transmite cele mai noi episoade din seria a patra. Prima TV va difuza, din 20 ianuarie, reality-show-ul „O alta viata”, sitcomul „Nimeni nu-i perfect”, show-ul „Momentul adevarului” dar si un serial romanesc, drama „17”.

Evenimentul Zilei