Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Ucenica lui Trump, Nadia Comãneci

Reality-show - Nadia lupta pentru o cauza nobila Miliardarul american Donald Trump a eliminat-o deja pe una din cele 14 vedete participante ...

Reality-show - Nadia lupta pentru o cauza nobila
Miliardarul american Donald Trump a eliminat-o deja pe una din cele 14 vedete participante la "The Celebrity Apprentice", reality-show difuzat săptămânal de postul NBC, din 3 ianuarie, la care a fost cooptată şi Nadia Comăneci.

Trump declara în cadrul unei conferinţe de presă, cu câteva săptămâni înainte ca sezonul cu numărul şapte al reality-show-ului să debuteze pe micul ecran, că i-a fost extrem de greu să elimine dintre participanţii la "The Celebrity Apprentice", concurs la care participă actori, sportivi, cântăreţi şi oameni de televiziune. Şi asta pentru că magnatul a fost pus în situaţia de a critica şi "concedia" oameni pe care îi cunoaşte şi îi admiră, se arată în Daily News. Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a promis telespectatorilor NBC că va face o "figură" de nota 10, aşa cum s-a întâmplat şi la Jocurile Olimpice de la Montreal în 1976, când juriul i-a oferit de şapte ori punctaj maxim. În cazul în care va câştiga marele premiu, 250.000 de dolari, românca îi va dona Organizaţiei Special Olympics în cadrul căreia este vicepreşedinte al Consiliului Director.

Articol complet in Jurnalul National

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS