Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

"I hate" serialele dramatice americane

A se intelege ca e cu ghilimelele de rigoare. Pe vremea cand doar AXN-ul se tine cat de cat pe pozitie, cand celalte televiziuni se trezesc ...

A se intelege ca e cu ghilimelele de rigoare. Pe vremea cand doar AXN-ul se tine cat de cat pe pozitie, cand celalte televiziuni se trezesc cam tarziu sau deloc, internetul, pentru iubitorii de seriale si filme a devenit o mina de aur. Am sa ma opresc la prima parte, cea a serialelor. Primul serial pe care l-am urmarit cu interes a fost Stargate Atlantis, dupa care au urmat Friends, South Park, putin din Rome si apoi pauza, interesul cam scazuse. Apoi am auzit de Prison Break, cum la noi inca nu aparuse, am luat un episod si am ramas dependent, in 3-4 luni am digerat 2 sezoane. Era vara, prin iunie cand am ramas in pana, cand trebuia sa astept 2 luni ca sa vad continuarea. Ce puteam sa fac ? Sa incep sa urmaresc alte seriale. Si uite asa, s-au strans in colectia mea, pe langa cele enumerate mai sus, sezoane din Lost, Jericho, Heroes, Bones, 2 and a half men, Toate panzele sus, Kyle XY si Supernatural.
Le iau pe rand, incetul cu incetul pentru ca nu imi place sa vad un serial in 2 zile. Cu toate astea, am ajuns la seriale pe care le astept saptamanal, sau le urmaresc cu interes, si astept finalul de sezon pentru a trece la sezonul urmator.

De ce le "urasc" ? Pai sa va dau un exemplu, am avut ocazia sa urmaresc in seara asta Episodul 311(sezonul 3, ep. 11) din Prison Break, care m-a lasat intr-o incordare maxima, asteptand cu sufletul la gura saptamana viitoare pentru a afla daca Michael Scolfield va evada din nou sau nu.

Am trecut apoi la un serial care m-a captivat foarte tare, unul din cele mai mari succese ale postului ABC Family, Kyle XY, o poveste de familie, cu intriga, actiune si drama, care prezinta un tanar de 16 ani ramas fara memorie care ajunge in casa unei terapeute, unde va invata ce inseamna sa ai o familie. Finalul de sezon a fost foarte lacrimogen si plin de suspans lasand si dorinta de a afla mai multe din episoul urmator. Imagini cu actorii din serial, gasiti ceva mai jos intr-un minigadget. Se pare ca postul de televiziune Kanal D va difuza din februarie acest serial.

Cu nervii ca Prison Break s-a terminat cu foarte mult suspans, ca ultimul episod din Kyle XY a fost trist si lacrimogen, am declarat ca in seara asa voi "uri" serialele.

Si ca un gand de incheiere: Da doamne sa se termine odata greva asta nenorocita.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS