Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Leny Kravitz isi amana turneul european

Lenny Kravitz a fost internat marti in spital si isi va amana turneul european din cauza unei bronsite. Kravitz trebuia sa inceapa turneul i...

Lenny Kravitz a fost internat marti in spital si isi va amana turneul european din cauza unei bronsite.

Kravitz trebuia sa inceapa turneul in aceasta saptamana si sa il continue in luna martie, timp in care isi putea prmova si noul sau album "It Is Time for a Love Revolution."

Artistul in varsta de 43 de ani s-a confuntat in ultima perioada cu o serie de infectii si respiratii si cu o raceala la mijlocul lunii ianuarie, a spus purtatorul sau de cuvant.

Donovan, a spus ca Leny suferea de deshidratare si oboseala constanta, motiv pentru care doctorii i-au recomandat sa se interneze in spital.

Kravitz si-a cerut scuze fata de fanii europeni:

"Imi pare foarte rau ca nu pot veni in Europa sa va vad pe toti si sa si concertez. Din pacate trebuie sa iau aceasta pauza pentru a ma odihni si ma recupera".

Turneul european al lui Kravitz va fi reprogramat cat de curand posibil. Primele sale opriri trebuiau sa aiba loc in Londra si Bruxelles, Belgia. De asmenea Leny Kravitz are in agenda sai europeama si o vizita in Romania.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS