clar! Româncele ştiu să deschidă uşi în Italia şi să se facă remarcate în domeniul artistic şi în show-biz. După Ramona Bădescu, Kitty Cepraga sau Alexandra Dinu, acum, omul momentului în Cizmă este Monica Columbeanu, cea mai recentă copertă a revistei “Max”.

Ziariştii italieni de la “Il Messaggero”, cotidian cu prestigiu şi cu un tiraj de 500.000 de exemplare, au transformat-o pe soţia lui Irinel în subiect de editorial, numind-o “Paris Hilton a Europei de Est”. Materialul a apărut în ediţia de sâmbătă, 2 februarie, în pagina 43 a cotidianului, sub semnătura editorialistului Aldo de Luca.

“Monica Columbeanu e miliardară şi se plimbă în Bentley. Are o emisiune televizată în România, foarte urmărită, un fel de reality-show despre viaţa sa. Este Paris Hilton a Europei de Est! Manechin doar din pasiune, ea va defila curând la Milano pentru Valeria Marini, într-o ţinută elegantă, seminud”, se arată în editorialul respectiv. “Mă simt flatată de această comparaţie. Paris Hilton este o maşină de făcut bani, o adevărată industrie de marketing”, a declarat Monica pentru Click!.

Asemănări între Moni şi Paris

1. Sunt tinere, foarte mediatizate şi fac deliciul fotografilor
2. Monica e manechin, Paris cochetează şi ea cu moda
3. Au apariţii excentrice
4. Au fost deseori taxate de presă
5. Sunt răsfăţate, capricioase şi pot avea orice îşi doresc

Deosebiri

1. La 21 de ani, Monica e deja căsătorită şi are şi o fetiţă. Paris e nestatornică şi nu a avut nici o relaţie stabilă
2. Averea Monicăi sporeşte pe zi ce trece, în timp ce Paris e la un pas să rămână fără moştenirea imperiului Hilton
3. Paris consumă alcool, fumează, a încălcat deseori legea, ajungând chiar şi la închisoare

Click