Ei bine, nu stiu ce s-a intamplat dar inceputul de an 2008 se pare ca a mai scos din dezmorteala firma de cablu la care sunt abonat, care incearca cat de cat sa tina pasul cu noutatile din lumea televiziunii.

Pe scurt, in ultimele cateva zile au aparut noutati si modificari in grila de programe. TV 5 Monde are din februarie subtitrari si in limba romana la unele programe. Util pentru cei pasionati de franceza sau care vor sa invete limba.

De asemenea, TCM este disponibil si el in limba romana. Pe platforma digitala Dolce acesta este disponibil 24/24, a existat o mica incercare si la ei insa a durat o singura zi dupa care TCM a trecut din nou partajat cu Cartoon Network.



Incepand de astazi, postul de televiziune Movies 24, care face parte din grupul NBC Universal, inlocuieste postul german Sat 1. Movies 24 este disponibil 24/24 subtitrat in romana, si este un frate mai mic al canalului Hallmark. Sa speram ca vom avea pe langa Movies 24, disponibile si canalele Sci Fi si Universal Channel, care emit deja pe satelit, cu subtitrare in romana, nepreluate momentan de nici un operator digital.
Nu pot sa nu laud de asemenea si faptul ca am din nou in grila de programe U , Pro 7, Cnn, Reality, Rai Uno, TVRm, Ert, TVR i.