Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Romantica si Euforia resusciteaza seriale de succes

Ca piata romaneasca este supraaglomerata de canale tv care musca din audientele posturilor tv mai mari, ca avem deja zeci de canale de nisa ...

Ca piata romaneasca este supraaglomerata de canale tv care musca din audientele posturilor tv mai mari, ca avem deja zeci de canale de nisa nu mai este nici un secret. Zecile de canale pe care romanii le pot digera se bat in seriale si filme, insa ce te faci cand numai ai ce sa oferi si intri in criza de idei ? Difuzezi reluari sau seriale care faceau senzatie pe vremuri. Doua canale tv care au acelasi target, femeile, Euforia si Romantica TV vor sa starneasca interesul telespectatorilor redifuzand seriale care faceau senzatie la vremea lor pe TVR sau Pro TV.
Prima la rand este Euforia TV care duce o lipsa acuta de seriale, dar care de cateva zile difuzeaza de Luni pana Vineri de la ora 18:00, al doilea mare succes dupa Beverly Hills 90210, si anume Merlose Place, un serial a caror filmari au inceput in 1992 si care au continuat pe parcursul mai multor sezoane.
Romantica, post patronat de Sorin O. Vantu, este insa si mai inventiva, si ne ofera zilnic in cursul saptamanii, cate o portie din Dr. Quinn si Dallas.

Nici televiziunile mari nu se dau in laturi, si adopta stilul german de a difuza la nesfarsit un serial. Antena 1 e deja campioana, in timpul saptamanii la pranz din oferta televiziunii nu lipseste Hercule, care din cand in cand o mai are invitata in meniu si pe Xena. Tot la pranz si-a facut aparitia si Miami Vice. Tot la postul din Baneasa puteti viziona in week-end seriale precum Lassie si/sau Sheena.

Daca va este dor de un serial de actiune clasic, atunci nu puteti pierde sambata si duminica de la 10:30 Jake si Grasanul la Prima Tv. Continuand pe aceeasi tema, TVR 2 ne-o prezinta pe neobosita Angela Lansbury, detectiva care da "Verdict Crima" de luni- vineri de la 11:40

Nu imi ramane decat sa va urez (re)vizionare placuta.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS