Membrele trupei Spice Girls au anuntat ca vor incheia turneul lor mondial de adio mai devreme decat a fost prevazut. Motivul: "angajamente familiale si personale".

Despartire - Reunirea trupei Spice Girls nu a tinut prea mult. Desi Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm si Victoria Beckham au fost primite cu entuziasm de fani, fetele au hotarat sa se desparta pentru a doua oara.

Dupa zece ani de pauza, fetele au inceput turneul mondial de revenire, pe 2 decembrie, la Vancouver. Spice Girls vor incheia seria concertelor, pe 26 februarie, la Toronto, dupa ce vor fi sustinut spectacole in America de Nord si Europa. "Din pacate, turneul Spice Girls trebuie sa se incheie pana la sfarsitul lunii februarie, din cauza angajamentelor personale si familiale ale membrelor trupei", a anuntat un purtator de cuvant. Se pare ca familia a devenit prioritatea fetelor de la Spice Girls. Toate solistele au devenit mame, cu exceptia lui Melanie C. Mai mult, Victoria Beckham, mama a trei baieti, i-a promis sotului ei inca un copil dupa terminarea turneului.

Compact