Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Antena 3 vs Realitatea vs PRO TV

Eh, vine toamna bine imi pare, televiziunile se resusciteaza si ies din amorteala cu noi grile de programe si mai nou cu site-uri noi. Reies...

Eh, vine toamna bine imi pare, televiziunile se resusciteaza si ies din amorteala cu noi grile de programe si mai nou cu site-uri noi.

Reiese ca lupta pentru trafic devine din ce in ce mai acerba. Dupa ce Realitatea TV si-a relansat in urma cu cateva luni site-ul facand un face lifting si adaugandu-i muuult mai mult continut, urmatorul care a sarit a fost Antena 3 care isi testeaza noul site, care devine si el aglomerat, renuntandu-se din cate vad la slide-ul cu articole care mi se parea interesant si ajungandu-se la varianta actuala.
Pro TV, site-ul din .ro care se incarca de trei ori mai greu decat orice alt site, punandu-te sa astepti pana isi incarca sute de elemente, zeci de frame-uri, si continut, si-a lansat si el sectiune speciala StirileProtv.ro ieri seara. Mie unul imi place, mai mult decat actualul site Pro TV, cine va castiga in lupta pentru trafic urmeaza sa vedem.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS