Si porcii zboara ar zice unii, daca unii dintre noi nu am fi atat de prosti pe cat vor unii sa creada.

Anul 2008 e anul cu cele mai multe concerte ale vedetelor internationale pe metru patrat. Nu reiau intreaga pleiada de mari nume ale muzicii internationali dar si formatii foarte populare care au trecut pe la noi dar remarc insa indrazneala unora.

Multi romani s-au lasat vrajiti la propriu si la figurat de Cleopatra Stratan cu al ei Ghita, si au cumparat la greu anul trecut albumul ei de debut, aducandu-i disc de platina... ba mai mult au umplut o sala ca sa o vada cantand. Dupa scandaluri unul si unul si dupa ce nu a mai scos nimic de la fiica ei, Pavel Stratan, care a zis ca a dat lovitura, s-a hotarat sa faca concert cu fiica ei, dar nu intr-o sala ci pe un Stadion, pe numele lui Cotroceni... pe care atat anul trecut cat si anul asta au mai concertat nume grele ale muzicii usoare.

La un concert, pe stadionul acesta, incap injur de 20.000 de oameni.... ceea ce ar fi fost incredibil pentru un artist roman. Recent, Pavel Stratan, ingrijorat de vremea de afara si de sanatatea copilului lui a decis sa se amane concertul pana pe 20 decembrie, adica de Craciun. Daca nu se schimba locul am fi zis ca are dreptate... numai ca sa muti un concert de pe un stadion intr-o sala e destul de evident care sunt motivele.... vanzarea slaba a biletelor .. si daca e si in perioada craciunului e si mai evident.

Sfatul meu.. invatati sa mintiti mai bine