CNA a acordat licenţe audiovizuale pentru trei noi posturi de televiziune Realitatea

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au aprobat în unanimitate în şedinţa de joi acordarea de licenţe audiovizuale prin satelit societăţii S.C. Realitatea Media S.A. pentru posturile Realitatea Comedy Film, Realitatea Action Film şi Realitatea Premier.

Bogdan Chiriţoiu, reprezentantul S.C. Realitatea Media S.A., a explicat că cele trei noi canale de televiziune vor fi dedicate filmului, filmului de acţiune, comediei şi selecţiei cu cele mai bune filme de box-office. El a precizat că cele trei noi posturi vor fi canale de calitate, de nivelul HBO, însă cu diferenţa că vor aduce un plus de prospeţime prin faptul că vor difuza şi producţii europene pe lângă cele internaţionale sau ale studiourilor americane.

"Noi dorim să aducem filme de calitate, iar pentru acest lucru vom colabora chiar şi cu studiourile americane şi cu redistribuitorii. Nu suntem asociaţi cu nimeni în acest proiect. Filmul independent nu este bine reprezentat în media din România, iar noi credem că, în acest moment, filmul românesc este cerut", a arătat Bogdan Chiritoiu, Project Manager Realitatea Media.

Sursa: Realitatea.net