Daca esti un mic pasionat de web.. pagini web si alte chestii de genul.. afla ca poti sa iei diploma... sau atestare.. de creator si administrator pagini web.. cursul pentru mine.. a fost evident plictisitor rau.. doar ca aveam nevoie de diploma... Am mai aflat si cateva lucruri.... Ce m-am lamurit e ca ce ma interesa pe mine sa aflu de la profesor era mult prea mult.. asa ca daca am chef de specializari de-astea strong tre sa invat in alta parte sau sa caut un curs de avansati.

Anyway... am avut 6 zile de cursuri de 3 ore... in care ne-am jucat cu tagurile, tabele, formulare si cu Microsoft Front Page. La inceput ma speriasem... imi imaginam nu stiu ce aplicatie greoaie... cand am vazut ca e de fapt un fel de Word mai avansat chiar am inceput sa ma distrez. Am descoperit ca imi place sa fac si pe prof-ul, ajutandu-mi colegii de curs si dandu-le explicatii .. de ce nu merge asta, sau cum fac asta...

M-am simtit si cool cand am aratat colegilor cateva din proiectelele mele, si cand am ajuns la acest blog... intrebarea a fost: "Dar cine se ocupa de site-ul asta ?", dupa raspunsul : EU, reactia a fost "WOW..". Si cum nu sunt laudaros de fel, am tinut sa precizez... internetul are resurse nelimitate pe care daca esti smart... le folosesti.

Anyway... examenul de final a durat 45 de minute si a fost realtiv easy... for me... pentru pasionati.... nu ezitati sa faceti cursul.

PS: Cica trebuie sa fac un mic site.. intre timp.. ce ziceti sa il fac.. sau ii las pe colegi ?