De mult timp nu am mai scris pe aici, adica pe contul de blogger, si chiar ma bucur ca nu am reusit sa fac ce imi propusesem, pentru ca eu unul m-am dat batut in a lucra cu wordpress si cei de la Evolva.

Mai bine zis, am incercat o buna perioada de timp sa lucrez cu platforma Wordpress instalata pe un server propriu. La o prima privire ii dau mai mult credit Wordpressului decat Bloggerului. Wordpress poate fi atat un blog dar iti ofera posibiltatea de a dezvolta un adevarat site ( cum am reusit sa fac cu www.rebelderomania.ro/stiri.html ). Cu toate astea nimic nu e mai enervant decat faptul ca daca doresti sa gazduiesti un blog pe un server propriu trebuie mai intai sa te dai cu capul de pereti.

In momentul de fata, pentru pasionatii ca mine, care se joaca cu toate aceste lucruri pe care le descopera pe net, un host gratuit e solutia perfecta. Trebuie sa fi de acord cu mine ca nu prea ai da bani pe ceva fara sa stii ca nu vei putea sa si scoti banii inapoi. Ei bine, de aproape un an ma tot enervez ca desi Worpdress are faimoasa instalare in 5 minute, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Am ales hostul de 1gb de la Evolva, cu baze de date, suport php etc, incredibil dare e gratuit... si am zis ca am avut mare noroc.. doar ca nu e chiar asa. Orice lucru gratis are intotdeauna si dezavantajele sale... erorile de server cauzate de restrictii. M-am tot rugat ba la ei, ba la Dumnezeu (hahaha) ca totul sa mearga intr-un final.. dar degeaba... ceea ce imi doresc eu sa fac e total speranta desarta.. doar daca imi iau si imi platesc eu un server voi reusi vreodata sa nu dau de vreo eroare.

So... lasand bla bla bla-ul... bine te-am regasit blogger.com... iar am chef de povestit..