Cand cei doi erau la Radio 21 si prezentau Dimineata DeMenta, Serban Huidu, foarte activ pe forumul CNA ii intepa si balama de mama focului pe cei doi. Ba mai mult intra in discutii contradictorii cu sustinatori sau angajati ai Radio 21, forumul transformandu-se intr-un adevarat camp de lupta.

Mutati de la Radio 21, de unde Morar povestea in emisiunea Rai da Buni ca a plecat din cauza ca in ultima vreme totul mergea prost si ca de nervi a injurat in direct pe post, Buzdugam si Morar sunt capul afis al noului post intact, numit Radio ZU.

Morar poveste pe blogul noului post ca ideea numelui postului e una originala. Citat de pe blogul Radio Zu:

"Pentru ca s-a terminat era radiourilor care-si imprumutau numele din urmatoarele zone: buze, continente, ”varsta ascultatorilor nostri”, stari pozitive, Che Guevara. Iertati-ma, dar botezul unui radio nu-i un joc cu Tari, Orase, Munti, Ape…Banuiesc ca nici Yang si Filo nu jucau T.O.M.A.N.A.P cand si-au numit jucaria Yahoo! Nici Page si Brin nu s-au sfiit de conventii cand i-au zis masinariei lor Google.

ZU nu-i nici prescurtarea de la Zona Urbana, nu vine de la ‘’zurliu’’ si nu-i nici macar Zuzu la juma’ de litru. ZU e neterminat pentru ca nu vrem sa dam totul de-a gata, un brand la cheie, il lasam pe fiecare dintre ascultatori sa si-l construiasca singur, sa-l personalizeze dupa nevoile intime."


Cu toate astea, razboiul continua intre cei doi concurenti de pe piata matinalului. In "Libertatea" de azi, Serban Huidu, ii acuza pe cei doi de ipocrizie.

Pe blogul sau, Serban spune:

""Mai nou cei doi vor să pună pe picioare un post de radio! I-au spus Zu şi au dat tot felul de explicaţii penibile. Adevărul e unul singur: în New York există un radio Z100, care are la matinal o echipă: Morning Zoo! Oamenii de la noul radio aveau nevoie de jingle-uri gata făcute şi şi-au denumit tot radioul după emisiunea americană: e simplu ca bună ziua! Nu înţelegeţi greşit: nu vă blamez pentru asta, da’ recunoaşteţi fraţilor, n-o mai daţi cotită!"

Cu totii stim ca postul Kiss FM este un brand si ca jingle-urile lor sun preluate de la Kiis 102.7 Los Angeles, insa carcotasii nu s-au ferit niciodata sa recunoasca acest lucru.