Daca pentru scolari au inceput cursurile si pentru televiziuni incepe din nou anul, caci asa e in lumea posturilor tv care ataca cu productii noi in fiecare toamna.

Miscari prea mari de forte nu au fost, Antena 1 a mai luat pe cineva de la National TV, pe Madalin Ionescu care face talk show la ora 17 de luni pana vineri. Tot Antena are un serial nou, intitulat Probleme de caznicie si revine cu emisiuni deja cunoscute.

La Pro , Maruta a revenit cu Hapilica lui si se asteapta premiera unui serial nou, Vine politia. Aaaa si sa nu uitam de un nou sezon, din deja plictisitorul Dansez pentru tine.

La Prima revin show-urile deja consacrate la care se adauga al treilea sezon din Megastar (e cam mini, mai ales ultimul :)) ), revin Mondenii, Carcotasii, reality show-uri, Teo si Iantu. Noutatea e .... pe bune... combinatia incredibila intre doctorul Cristian Andrei si.. si .. si .. va tineti bine ? Luis Lazarus.. pe bune.

Acasa ne baga telenovele la greu, trei productii proprii, un nou sezon din al noulea cer si seriale mexicane noi.

Turcii de la Kanal D, vor sa ne invete cum sa dam din buric.. rectific.. vor sa invete doamnele... si ne baga trei seriale turcesti.. revin cu exasperantul Nora pentru mama... un serial romanesc.. si cam atat. Aaaa, am uitat vor sa bage si filme serioase...

Despre TVR nu cred ca are rost sa mai vorbim, doar ca cei de la TVR sunt ocupati cu lansarea TVR 3 si TVR Info.

Daca tot vorbim de lansari, Intact (Antena 1 - 4) desfinteaza News FM si Romantic FM si lanseaza un post comerical cu nume de iaurt, ZU FM, care a obtinut licenta de la CNA si care ii are cap de afis pe Mihai Morar si Daniel Buzdugan, plecati de la Radio 21. Tot la Zu zu Zu Zu va mai putea fi ascultat Mircea Badea. Cine se va mai perinda pe acolo urmeaza sa aflam.