Eram ieri acasa in pauza de masa cu televizorul oprit pe Realitatea TV. Ca sa vedeti cat de plini sunt de ei oamenii politici , cand e vorba de a isi face o autoevaluare, politicienii sunt foarte "modesti", .

Premierul Razgandeanu, ne ridica in slavi si se lauda de mai avea putin si exploda mandria in el.

„Am reuşit, pentru prima dată după Revoluţie, să aducem pensiile la un nivel decent, le-am dublat, iar de la 1 octombrie, guvernul va susţine o nouă majorare a pensiilor, astfel încât punctul de pensie va ajunge la nivelul pe care ni l-am fixat. Am mărit salariul minim brut şi pe cel mediu brut. Am majorat, de asemenea, pensiile agricultorilor“...


Asta e citatul cu care dl prim-ministru spera sa mai castige din nou.... yeah right.

Domnu ministru se lauda cu marile proiecte.... care sunt de fapt in faza de proiect sau stagneaza.... Se lauda dl. ministru ca avem cea mai mare crestere economica si ca suntem o tara demnn de urmat.

Eu stau si ma intreb in ce tara guverneaza Tariceanu, sau sa il intreb ce salarii au profesorii, functionarii din comune, orase mici etc ? Dar de cate ori s-au marit preturile ? Cat mai costa acum uitilitatile ? S-au dublat salariile, e adevarat , dar preturile au crescut intr-un ritm ametitor de te doare capul, puterea de cumparare draga prim-ministrule e la fel de slaba. Doar spagarii si smecherii se simt bine in tara lor, o mare parte din noi nu ne permitem tot ce va permiteti dumneavoastra.