Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Kanal D lanseaza un nou serial romanesc

Dupa cum spuneam zilele trecute, postul turcilor de la Dogan a descoperit portita catre audiente cat de cat acceptabile pentru ei. Initial s...


Dupa cum spuneam zilele trecute, postul turcilor de la Dogan a descoperit portita catre audiente cat de cat acceptabile pentru ei. Initial s-au luat la intrecere cu Prima, Antena 1, Pro Tv si TVR dar cum ce visau ei nu era posibil, au decis sa devina un fel de ACASA TV 2, adica sa se concentreze pe publicul feminin.

Asa se face ca la Kanal D poti urmari numai putin de 3 seriale melodramatice turcesti, digerate imediat de publicul feminin, poti sa stai la sueta cu Bahmuteanu si sa te uiti toata ziua la Nora pentru Mama.

Duminica seara, dupa atata turca, se lanseaza si un nou serial romanesc marca Kanal D, dupa titlu si sinopsis o telenovela.

"Vointa de femeie" spune o poveste despre familie si prieteni, despre tradare si infidelitate, despre lupta pe care fiecare dintre noi trebuie sa o duca pentru a-si pastra dreptul la fericire. Noua productie Kanal D are o distributie de exceptie, din care fac parte actorii Catalina Mustata, Adrian Paduraru, Luminita Stoianovici, Marian Lepadatu, Ruxandra Enescu, Iuliana Calinescu, Irina Bucescu si Simona Simionescu.

Asadar, vizionare placuta doamnelor !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS