Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Mangalia de Turcia

Titlul e o expresie legata de ce am vazut aseara la tv... sau ma rog... pseudo tv, sa trecem peste insa. Am ajuns butonand telecomanda pe Me...

Titlul e o expresie legata de ce am vazut aseara la tv... sau ma rog... pseudo tv, sa trecem peste insa. Am ajuns butonand telecomanda pe Meteo TV (postul ala cu vremea al lui Prigoana), care are non stop prognoza vremii, ploaie, vant etc.. o melodie de fundal enervanta rau.. si surpriza ... o prezentatoare.. sau mai bine zis o prompterita fara creier :)).

Daca nu era prezentatoare as fi zis pas... dar sa purcedem. Prognoza meteo pentru azi in Dobrogea.

La Constanta innorat si 23 de grade, Medgidia 21, Sulina 22... si surpriza: Mangalia 32 de grade si Tulcea 30... Am zis ca nu vad bine... dar pana si prezentatoarea fara nici un fel de retinere a spus la Tulcea si Mangalia vor fi...

M-a bufnit un ras de nu imi venea sa cred.. si am zis ca azi ma duc la plaja la Mangalia, ca de sunt 32 de grade... sau poate ca vorbea de Mangalia de Turcia.. mai stii.

Am vrut sa stiu care o fi fost sursa lor de informare, si am intrat pe site-ul ANM si m-am convins ca era clar ca nu de la ei.. ci de la un site specializat in meteorologie... de.

Mergem la plaja... dragi turisti, la Mangalia e de voi...

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS