Exista un post tv egal cu 0, adica OTV, care aduna in fata televizorului toata prostimea din Romania, care pune botul la aberatiile lui Dan Senzationescu si ale invitatilor lui. Mai sunt altii care stau si se amuza ce vad si unii care se mai opresc cand zapeaza printre posturi, printre ei sunt si eu.

Am oprit nitel acum doua seri, atras fiind de titlul legat de CNA, si am vrut sa vad despre ce e vorba. Rezulta ca DDD e suparat foc ca OTV-ul e amendat din ce in ce mai des de CNA, si sub presiunea amenintarii inchiderii postului, DDD iese la atac.

Desi ma mir de ce mai exista postul asta daca a primit zeci de amenzi si le primeste in continuare pentru aceleasi abateri, iata ca OTV incepe a se juca cu focul. De o saptamana, cica, DDD a inceput campania de desfiintare a CNA-ului aruncand in stanga si in dreapta acuze cum ca membrii Consiliului National al Audiovizualului sunt corupti, ca au interese...etc

Ieri pe site-ul CNA, Rasvan Popescu a tinut sa posteze un comunicat de presa legat de acuzatiile din cadrul emisiunii lui DDD si stau sa ma gandesc care ar fi urmatoarea miscare ? Vor mai rezista mult pana inchid din nou OTV-ul ? Daca nu vor mai rezista mult.. fac cinste :))

Uitasem o faza penala... cica pitipoanca Magda s-a indragostit de Diaconescu :))