Eh da.. saptamana trecuta postasem o poza la sectiunea Hot or Not (de pe rebelderomania.ro/forum) si vroiam sa aflu daca Mihaela Radulescu e sau nu Hot... poza o gasisem pe zoso.ro... mi s-a parut reala la inceput dupa care mi-am dat seama ca e facatura fiindca textul ea pe fundal alb.. deci orice amator in ale calculatoarelor putea sa se joace cu poza in Paint.

E vorba de poza asta



Cine ar fi crezut insa ca doi amatori care faceau pe prezentatorii la Antena 2 vor pune botul ca poza e pe bune ? Mai mult s-au amuzat copios si au si dat-o pe post.. fiind chiar si intrigati. Si dupa ce au facut-o de nu au mai putut pe Mihaela au si sunat-o in direct sa o intrebe cum si ce si de ce . Mare surpriza au avut cand aceasta a dat cu ei de pamant si i-a facut amatori , nevenindu-i sa creada ca a primit o lovitura de imagine chiar de la colegii de trust.

Ce a urmat ? Ei bine, tot netul vuieste, cat despre emisiune.. pai nu mai e emisiunea... a fost suspendata.. iar CNA-ul asteapta o plangere de la Mihaela ca sa aplice sanctiuni.