Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

S-a lansat Radio ZU

S-a lanzat Radio ZU, noul post de radio al trustului Intact. Acesta inlocuieste in Bucuresti frecventa postului News FM iar in tara frecvent...


S-a lanzat Radio ZU, noul post de radio al trustului Intact. Acesta inlocuieste in Bucuresti frecventa postului News FM iar in tara frecventele postului Radio Romantic.

Zu e in fiecare dintre ascultatori, ZU e vibratia strazii. Zu poate fi personalizat in stil propriu.

Cel mai vesel FM din tara – Radio ZU; postul va avea un program generalist cu producţie proprie în proporţie de 60%.

Din 29 septembrie vedetele preferate se vor intoarce la Radio Zu cu Zuper emisiuni: show-uri pe durata noptii, cat si pre-morning shows (4:00 -06:30), posibilitatea ca invitatii sa cante live in studio, sunt cateva dintre premierele pe care le aduce Radio ZU pe piata romaneasca.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan, vor prezenta matinalul intitulat „Morning ZU“, de la ora 06.30 la ora 10.00. In grila Radio ZU se va regasi si Mircea Badea- cu o emisiune de tip talk-show, de luni - joi de la ora 18:00.

De asemenea la Radio ZU veti putea asculta un DJ chiar si in cursul noptii si matinal de week-end.

Site-ul Radio zu este si el de acum disponibil ( la adresa radiozu.ro ) si ruleaza pe platforma wordpress folosind un template foarte popular in randul bloggerilor si utilizatorilor de wordpress.

Pentru a asculta Radio ZU pe net folositi unul din urmatoarele link-uri:


Radio Zu 1 (AAC+)

Radio Zu 2 (mp3)

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS