Este defapt precampanie, dar tot acelasi lucru este, partidele politice au inceput lupta pentru castigarea electoratului. Daca pana acum erau un fel de "amanti" in parlament, PNL si PSD au inceput sa arunce sageti unii in altii. Mircea Geoana face pe aparatorul profesorilor, medicilor si bugetarilor cu salarii mici, in timp ce Bogdan Olteanu tine conferinte de presa in care demasca toate ineptiile pe care PSD le promite.

Intre timp, in joc s-a aruncat si Realitatea TV, care joaca alaturi de primul ministru Calin Popescu Tariceanu; s-au cel putin asa imi lasa impresia. Sindicatele din administratie preseaza din nou guvernul pentru marirea salariilor si promovarea legii salarizarii echitabile in administratie. Insa in ultima vreme, tot ce vedem pe Realitatea sunt reportaje legate de salariile inaltilor functionari din ministere si alte institutii din capitala, lasand impresia ca functionarii au niste salarii astronomice. In paralel, ca un alt exemplu, aflam ca o batranica are pensie de 3 lei si ca romanii sunt solidari cu ea.

Si uite asa se face presa in ziua de azi, in apropierea campaniei electorale, fiecare post canta dupa cum este platit si dupa interesele fiecaruia.