Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Americanii o duc greu...

Mai tineti minte criza noastra de prin anii '96-2000 ? Perioada dezasturoasa in care magazinele second-hand s-au inmultit ca ciupercile ...


Mai tineti minte criza noastra de prin anii '96-2000 ? Perioada dezasturoasa in care magazinele second-hand s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie si au fost luate cu asalt de romani. Nu au disparut nici in ziua de azi, dar parca numai sunt asa de vizitate. In schimb sunt la moda magazinele totul la 38 de mii :)).

Nu vorbim insa de noi acum, ci de americani care o duc greu decand a inceput criza financiara. O expresie asa mai frumoasa ca sa nu se simta surprinderea aia ca in America, tara tuturor posibilitatilor, visul american numai e asa frumos, zice ca de fapt americanii fac economii.

Se pare ca in "paradis" nimeni nu o mai duce asa bine, dar diferentierele de "clasa" apar si in astfel de situatii. Exista magazine second-hand pentru oameni de rand, care uneori aduc incasari cu peste 50% dar si magazine second-hand pentru bogati, adica locuri unde "bogatii saraci" pot cumpara produse de lux la preturi mult mai mici.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS