Nu de foarte mult timp s-a lansat in Romania prima televiziune dedicata gastronomiei. Cat e ziua de lunga, la BRAVA TV veti vedea emisiuni culinare cu diverse tematici. Grila de programe Brava TV cuprinde emisiuni dedicate artei culinare şi civilizaţiei gastronomice, targetul televiziunii fiind cuprins între 18 şi 65 de ani, cu preponderenţă feminin. În grila postului se regăsesc programe despre vinuri, detalii despre meniurile bucătăriilor tradiţionale şi internaţionale, documentare şi programe educative şi o revistă a presei de profil gastronomic.

Bucatarii invitati in emisiuni sunt romani sau straini, din Italia, Anglia sau Asia Mica. Daca unele retete vi se par prea complicate, trebuie sa stiti ca in girla postului se gasesc si emisiuni in care retele culinare sunt practice si se pot gati in doar 15 minute.

Postul este free to air, si fiindca acesta este unul tematic, pentru a fi introdus pe cablu, se poarta discutii cu reprezentatii societatilor de cablu. Momentan canalul se afla in pachetele de programe ale platformelor DTH, sau Cablu Digital.

Site-ul postului tv este www.bravatv.ro !