Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Escu la 21..Zu blamat de ascultatori

Dupa plecarea lui Buzdugan si Morar, Radio 21 nu a stat se pare deloc pe ganduri. Dupa mutarea la matinal a lui Razvan Popescu cei de la 21 ...


Dupa plecarea lui Buzdugan si Morar, Radio 21 nu a stat se pare deloc pe ganduri. Dupa mutarea la matinal a lui Razvan Popescu cei de la 21 au decis ca e nevoie de miscari de forte. Astfel, Cristi Stanciu s-a intors de la Pro Fm la Radio 21 si se pare ca nu e singura "victima".

După mulţi ani de Pro FM şi emisiuni TV, DJ Escu s-a alăturat Radio 21, unde va face echipă, la matinalul „Fabrica deMentă“, cu Popescu şi Orlando (nou venit in echipa 21).

M-am bucurat de faptul că foarte mulţi ascultători mi-au trimis mesaje de «Bun venit» şi sunt nerăbdător să continuăm «demenţele» în stilul Radio 21“, spune Escu.

Intre timp lui Buzdugan si Morar le merg bine la matinal, atat timp cat sunt ascultati de fani. O vizita pe forumurile CNA ne arata ca majoritatea ascultatorilor sunt de acord ca Zu Fm este o copie fidela dupa Radio 21 si pe deasupra exista in continuare multe probleme tehnice care provoaca reactii negative. Desigur orice inceput de drum e greu si toate aste se vor rezvolva pe drum

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS