Nu stiu cum se face ca din ce in ce mai multi actori celebri au radacini in Romania. Nu ca nu ma bucura, dar mi se pare o chestie super tare. Noi nu ne-am lauda cu ei (ma refer la jurnalisti) dar ei se pare ca o fac la momentul oportun.

Vorbim acum despre celebra "Dadaca" Fran Drescher, aflată în aceste zile în România, care participă la mai multe acţiuni de luptă împotriva cancerului, în calitate de emisar al Departamentului de Stat al SUA pe probleme de sănătate a femeilor.

Daca nu reusiti sa va aduceti aminte e vorba de serialul Dadaca/The Nanny, filmat intre 1993 - 1999 si difuzat in Romania pe mai multe posturi de televiziune. Are o voce si un ras inconfudabil pe care nimeni nu il poate uita usor.

Actrita in varsta de 51 de ani a declarat ca a ales sa vina in Romania mai ales pentru ca strabunica ei e de origine romana, mai precis din Focsani.
Străbunica mea este din Focşani şi, în urmă cu mulţi ani, a emigrat în SUA. Iată că acum, după atâta vreme, eu mă întorc aici, în ţara din care a plecat ea. În România mă simt ca acasă. Eu sunt din România!“, a declarat Fran Drescher.

Actrita se va afla in tara noastra pana pe 4 octombrie si va participa la diverse actiunii de promovare a prevenirii si luptei impotirva cancerului, boala de care si ea a suferit in trecut si pe care a reusit sa o invinga.