Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Istoria paginilor web

Internetul a facut pasi senzationali de la lansarea lui si pana in prezent. Site-urile pe care le vizitati acum au si ele o poveste si au tr...


Internetul a facut pasi senzationali de la lansarea lui si pana in prezent. Site-urile pe care le vizitati acum au si ele o poveste si au trecut prin diverse stadii. Va intrebati cum arata site-ul Yahoo! in 1996? Dar al TVR, Pro TV si alte milioane de exemple ?

Site-ul despre care vreau sa va povestesc l-am descoperit in urma cu ceva timp si mi-a permis sa fac o vizita in trecutul internetului.

Internet Archive Wayback Machine este un serviciu de arhivare a paginilor de internet care a fost înfiinţat în 1996. Acest serviciu oferă şi un motor de căutare prin cele aproximativ 85 de miliarde de pagini arhivate, astfel încât utilizatorul are posibilitatea de a consulta materiale care în prezent nu se mai află pe internet, în locaţia lor originală.

Din pacate site-urile pe care vrei sa le accesezi nu sunt exact in starea lor initiala existand multe probleme de afisas etc..

Merita incercata o vizita pe http://www.archive.org/

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS