Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Jason Priestley va regiza un episod din 90210

Dupa lansarea in Statele Unite a unei continuari a celebrului serial Beverly Hills, ce poarta numele 90210, s-au tot vehiculat cateva nume ...


Dupa lansarea in Statele Unite a unei continuari a celebrului serial Beverly Hills, ce poarta numele 90210, s-au tot vehiculat cateva nume ale vechilor actori care ar putea reveni in serial.

Primele care au acceptat oferta au fost hannen Doherty, Jennie Garth, si Tori Spelling, Tori renuntand ulterior din cauza unei probleme legate de contract. Nu s-a vorbit insa de cei doi actori principali, Luke Perry si Jason Priestley.

Luke a repins insa oferta de a juca in continuarea acestui serial. Jason a fost de acord, insa nu se va afla in fata camerelor de filmat ci in spatele lor, regizand unul din episoade. Priestley nu se afla la prima lui regizare, el a mai lucrat si la The Secret Life of the American Teenager si 7th Heaven, Priestley a regizat 15 episoade din serialul original Beverly Hills, 90210.

Cu toate astea fanii vor sa il vada pe Jason in fata camerelor de filmat.

Pe de alta parte se pare ca serialul nu prea are succes in Australia, el fiind scos din grila dupa doar cateva episoade.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS