Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

La Navodari fotbalul a murit

Conducerea Clubului Sportiv Năvodari a anunţat că renunţă să mai joace în actuala ediţie a Ligii a III-a la fotbal! Consiliul Local Năvodari...

Conducerea Clubului Sportiv Năvodari a anunţat că renunţă să mai joace în actuala ediţie a Ligii a III-a la fotbal! Consiliul Local Năvodari, care este principalul acţionar al clubului, a renunţat să mai finanţeze echipa de fotbal, care avea o mulţime de datorii la propriii jucători, la fostul său antrenor Daniel Rădulescu, dar şi la fostul său jucător Cătălin Plăcintă, care a şi depus memoriu la FRF în care a reclamat neplata datoriilor, motiv pentru care meciul cu Rapid II nu a fost programat. „Rezultatele slabe au dus la această retragere, în primul rînd. Nu putem acuza pe nimeni, noi sîntem primii vinovaţi, pentru că am luat doar două puncte. În plus, oraşul are alte priorităţi acum, iar lipsa de performanţă nu o plăteşte nimeni”, a declarat Marian Cîrnu, directorul executiv al clubului. Echipa se va putea înscrie din toamnă în Campionatul Judeţean şi să o ia de la capăt pentru a reveni în Liga a IV-a, în Liga a III-a sau chiar în Liga a II-a, eşalon în care fosta Midia Năvodari făcea furori în perioada 1998-2004. Jucătorii de la CS Năvodari vor fi declaraţi liberi de contract şi vor putea semna cu orice echipă. „Deja unii dintre ei au fost sunaţi de formaţii din judeţ, ca Portul sau Callatis”, a declarat antrenorul Gică Mina, rămas şi el fără post după retragerea echipei. CS Năvodari este a doua echipă care se retrage din seria a doua a Ligii a III-a la fotbal, după FCM Cîmpina, iar toate rezultatele înregistrate în primele nouă etape îi vor fi anulate. Năvodărenii acumulaseră doar două puncte: 0-0 cu Săgeata Stejaru, în deplasare, şi 2-2 cu FC Farul II Constanţa, pe teren propriu.

Sursa: Telegraf

Imi aduc si eu aminte cu placere de perioada 1998-2004 cand Midia Navodari se batea sa promoveze in Divizia A, dar de fiecare data termina pe 2 sau 3. Nu pot sa nu uit meciurile de Cupa Romaniei cu Steaua, Rapid, FC National sau victoriile senzationale cu FC Arges sau 3-2 cu Universitatea Craiova, sau derby-uri judetene cu Farul sau Callatis Mangalia ? Tin minte meciuri la care veneau 8000 de oameni si mai tineti minte ca echipa nationala de tineret a jucat un meci oficial la Navodari ? Fotbalul in tot judetul a ajuns rau de tot. La Navodari totul a inceput sa cada decand Patriciu a cumparat Petromidia si a transformat-o in Rompetrol. Nu era interesat sa finanteze echipa de fotbal. Si uite asa Midia a fost nevoita sa caute sponsori in alta parte... s-a dus totul de rapa de cand a intrat pe mana Consiliului Local. La Navodari exista galerie, existau deplasari si autocare pentru deplasari, la Navodari erau spectatori pana si la meciurile echipei de tineret Midia. la Navodari se faceau investitii in Stadion, stadion modernizat doar pe jumatate. La meciuri la un moment dat s-a platit si intrarea la meci. Tin minte si afisele acelea de pe la magazine si baruri, albe cu chenar negru sau pliantele cu programul etapelor, jucatori si informatii. Era o organizare interesanta. Ajunsesem la un moment dat sa avem echipa de Volei in Divizia A dar care juca la Sala Sporturilor in Constanta. Pentru administratia locala din Navodari nu au existat, se par,e motive de investitii in sport sau infrastructura de sport, modernizarea stadionului sau crearea unei sali de sport.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS